Yritysten liiketoiminnan kehittämistä niin Turun seudulla, Varsinais-Suomessa kuin muuallakin maassa

Yhteystiedot
Konsultointikuvake

Haluamme auttaa asiakkaitamme kasvamaan ja kehittymään. Tarjoamillamme controller-palveluilla asiakkaamme saavat apua talouslukujen seuraamiseen, ennustamiseen ja sen myötä tukea päätöksentekoon.


Haluamme auttaa asiakkaitamme tilinpäätös- ja verosuunnittelussa. Yrittäjän oman verotuksen huomioiminen yrityksen veroasioiden rinnalla on myös tärkeää. Haluamme auttaa asiakkaitamme kaikenlaisissa yritysjärjestelyissä.


Solflow Oy ei tarjoa perustilitoimistopalvelua, mutta tuemme asiakkaidemme tilitoimistoyhteistyötä ja tarvittaessa ohjaamme tilitoimistoa taloushallinnon toteuttamisessa. Kysy lisää!

Ota yhteyttä

Monipuoliset taloushallintoa tukevat palvelut pienyrityksille

Tarjoamme taloushallinnon konsultointia ja liiketoiminnan kehittämisen tukea monipuolisesti pienyrityksille laidasta laitaan. Palvelun sisältö muotoutuu aina asiakkaiden tarpeiden mukaan. Kerro siis rohkeasti, mitkä ovat yrityksesi keskeisimpiä kehityskohteita.

 

Keskeisimpiä palveluitani ovat muun muassa:

  • yritysten perustaminen ja lopettaminen
  • taloushallintoa tukevat erityistoimenpiteet
  • tilitoimistopuolen kehittäminen ja erityistoimeksiannot
  • veroneuvonta ja verotuskysymysten ratkaisu
  • yrityksen tulevaisuuden suunnittelu
  • controller-toiminnot
  • talousraportointi ja sen kehittäminen.

Solflow Oy ei tarjoa palkanlaskentaa tai konkreettisia tilitoimistopalveluita, joten jos tarpeesi liittyvät näihin, suosittelen kääntymään Solvix Oy:n puoleen.

Palvelut toiveidesi mukaan

Elinkaarensa eri vaiheissa olevat yritykset tarvitsevat erilaisia konsultointipalveluja. Jos vasta suunnittelet yrityksen perustamista, autamme sinut alkuun. Autamme määrittämään toimintasuunnitelman ja tavoitteet sekä kartoitamme, mitkä ovat uuden yrityksesi potentiaaliset vahvuudet ja heikkoudet. Perusteellisesti toteutettu yrityslanseeraus auttaa yrityksesi vahvaan alkuun.

 

Jo pitkään olemassa olleet yritykset saattavat tarvita tukea erilaisissa taloushallinnon kysymyksissä, apua tilinpäätös- ja verosuunnitteluun, apua yritystoiminnan ongelmakohtien avaamiseen sekä tukea erilaisiin yritysjärjestelyihin. Ulkopuolisena pitkän linjan konsulttina pystymme auttamaan yritystäsi erilaisissa ongelmakohdissa.

 

Älä anna kilpailijoiden kiilata ohi, ota yhteyttä jo tänään. Autamme yksilöllisesti kaikenlaisissa liiketoiminnan ja yrityskonsultoinnin tarpeissa.